
Online kurz ° Sladkosti - vegan a bez lepku °
Nemůžeš lepek, laktózu nebo cukr?
A myslíš si, že se tak musíš vzdát chutě na sladké?
Nemusíš.
- Budeš na sebe hrdá/ý, protože zvládneš vymýšlet své vlastní recepty na neuvěřitelně dobré a živinami nabité sladkosti.
 - Překvapíš své okolí novými chutěmi, barvami a pestrostí dezertů.
 - Zároveň nebudeš zrácet svůj drahocený čas, protože příprava takových dezertů je rychlá.
 
Co ti kurz přináší?
Rostlinné a vegan
Nemůžeš mléko a vajíčka. V pohodě, sladkosti z rostlinné kuchyně jsou pořád chutné.
Vše na jednom místě
Nemusíš si složitě hledat vyzkoušené a ověřené recepty, všude po internetu. 
Jednoduchost
Recepty jsou jednoduché a tak ti příprava zabere minimálně času. 
Pokud tě kurz zaujal, jeho cena je 5200 Kč
a ty ho teď můžeš mít v předprodejní ceně za 2400 Kč.
Tyhle koláče jsou skoro bez práce.
Výhody dezertů bez lepku, přidaného cukru a laktózy:
- Umožňuje nabídnout rodině zdravější alternativu klasických sladkostí.
 - Poskytuje kontrolu nad použitými ingrediencemi, což je důležité pro snahu o vyváženou stravu.
 - Podporuje zdravý životní styl, jelikož veganské dezerty jsou často zdravější volbou.
 - Rozšiřuje stravovací repertoár a umožňuje objevování nových chutí.
 - Pomáhá snižovat ekologický dopad stravovacích návyků díky nižší uhlíkové stopě veganských dezertů.
 

Přechod na veganské dezerty přináší:
- Řešení pro různé dietní potřeby (bez lepku, laktózy, veganské).
 - Alternativy k drahým bezlepkovým moukám s přidanými škroby.
 - Oživení jídelníčku novými chutěmi a texturami.
 - Objevování lokálního ovoce, jako jsou aronie, kdoulovec, jedlý šípek, moruše.
 - Možnost rychle připravit lahodné dezerty bez ztráty kvality a chuti.
 
Dezerty, které kurz obsahuje:
- Koláče
 - muffiny
 - želé bonbóny
 - sladké krekry
 - marzipán
 - koule na několiko způsobu
 - pralinky
 - flapjack
 - crumble
 - crinkles
 - roláda
 - sušené ovocné kůže
 
- raw dort
 - dort
 - Míša řezy
 - zmrzlina
 - amazake
 - sušenky
 - raw sušenky
 - brownies
 - bounty
 - snickers
 - šneci
 - vaflové řezy
 
- puding
 - čokoládová pěna
 - kvašené limonády
 - halva
 - marshmallow
 - nutella
 - pendrek
 - karamelky
 - čokoláda
 - a další
 
Důležité je dodat, že povaha kurzu není o tom, že dostaneš bambilión receptů a tím to hasne. Mám ráda, když tomu porozumíš i teoreticky natolik, že si pak dokážeš vytvářet vlastní kombinace a recepty. Také vyjmenuju většinou dalších několik obměn, tedy jeden recept vydá za další 3 recepty.
KDO TĚ KURZEM PROVEDE
Vařím, peču a tvořím dezerty s ohledem na jednoduchou přípravu a přitom chuťově výživnou dobrotu. Ráda experimentuju a tvořím nové recepty. Směřuji k používání hlavně lokálních a bio potravin bez obalu.
REFERENCE
"Dezerty od Jitky jsou vždy velkým dobrodružstvím, člověk může mít svůj tip na chuť či ingredienci, ale nakonec přijde kolikrát něco naprosto nečekaného - jako třeba jehnědy. Mění se barvy, chutě, ingredience i tvary, ale pocit lahody, blaženosti a sytosti je vždy stejný - spokojenost a radost ze sdílení je veliká."
"Včera Jitka dělala workshop raw dortů pro naše dobrovolníky. Večer jeden dostala k narozkám Markét a jeden Maruška ♥️ POINTA - JÁ NEMÁM MOC RÁDA RAW DORTY, ALE TYHLE BYLY TAK MŇAAAAM! A jak znám Jitku, i super jednoduché. Její kurz doporučuji celým svým střevem! "🙂 😛
- Mám tu pro tebe přes 40 video receptů na sladké dezerty, bez cukru, pečené, ale bez lepku, bez laktózy, veganské a nějaké i v raw kvalitě.
 - Zaměřuji se v něm na rozmanitost použitých surovin.
 - Nakoukneme i do jiných zemí a jejich tradičních pochutin.
 - Postup je vždy natočený i popsaný, tedy se neztratíš.
 - K tomu je sepsaný i seznam surovin.
 - A pokud by se přeci jen objevily otázky, můžeš se ptát ve speciální FB skupině, určené pro tento kurz.
 - Veškerý obsah je hned dostupný a máš ho na dva roky, tedy si ho můžeš v klidu procházet.
 - Nepotřebuješ k tomu žádně speciální cukrářské potřeby, většinou ti stačí stěrka, mixér, forma na dort, pekáč a trouba.
 
Pro koho kurz je:
- pokud se chceš uplatnit v cukrárně s michellinským oceněním, pak tě tento kurz pravděpodobně neuspokojí.
 - jestliže jsi však z jakéhokoliv důvodu přesedlal/a na bezlepkovou a veganskou stravu a stále toužíš po dobrých dezertech, pak je tento kurz určený přímo pro tebe.
 - máš každý rok bohatou úrodu bylin a ovoce ze zahrady a už tě nenapadá, co z toho udělat kromě koláčů.
 - dal/a ses na Raw vitariánskou stravu a chceš si vyrobit sladkost doma.
 
Neváhej a přidej se..
Cena kurzu je 5200 Kč
a ty ho teď můžeš mít v předprodejní slevě za 2400 Kč.
