Online kurz ° Sladkosti - vegan a bez lepku °
Nemůžeš lepek, laktózu nebo cukr?
A myslíš si, že se tak musíš vzdát chutě na sladké?
Nemusíš.
- Budeš na sebe hrdá/ý, protože zvládneš vymýšlet své vlastní recepty na neuvěřitelně dobré a živinami nabité sladkosti.
- Překvapíš své okolí novými chutěmi, barvami a pestrostí dezertů.
- Zároveň nebudeš zrácet svůj drahocený čas, protože příprava takových dezertů je rychlá.
Co ti kurz přináší?
Rostlinné a vegan
Nemůžeš mléko a vajíčka. V pohodě, sladkosti z rostlinné kuchyně jsou pořád chutné.
Vše na jednom místě
Nemusíš si složitě hledat vyzkoušené a ověřené recepty, všude po internetu.
Jednoduchost
Recepty jsou jednoduché a tak ti příprava zabere minimálně času.
Pokud tě kurz zaujal, jeho cena je 5200 Kč
Tyhle koláče jsou skoro bez práce.
Výhody dezertů bez lepku, přidaného cukru a laktózy:
- Umožňuje nabídnout rodině zdravější alternativu klasických sladkostí.
- Poskytuje kontrolu nad použitými ingrediencemi, což je důležité pro snahu o vyváženou stravu.
- Podporuje zdravý životní styl, jelikož veganské dezerty jsou často zdravější volbou.
- Rozšiřuje stravovací repertoár a umožňuje objevování nových chutí.
- Pomáhá snižovat ekologický dopad stravovacích návyků díky nižší uhlíkové stopě veganských dezertů.
Přechod na veganské dezerty přináší:
- Řešení pro různé dietní potřeby (bez lepku, laktózy, veganské).
- Alternativy k drahým bezlepkovým moukám s přidanými škroby.
- Oživení jídelníčku novými chutěmi a texturami.
- Objevování lokálního ovoce, jako jsou aronie, kdoulovec, jedlý šípek, moruše.
- Možnost rychle připravit lahodné dezerty bez ztráty kvality a chuti.
Dezerty, které kurz obsahuje:
Důležité je dodat, že povaha kurzu není o tom, že dostaneš bambilión receptů a tím to hasne. Mám ráda, když tomu porozumíš i teoreticky natolik, že si pak dokážeš vytvářet vlastní kombinace a recepty. Také vyjmenuju většinou dalších několik obměn, tedy jeden recept vydá za dalších 5 receptů.
- Koláče,
- muffiny,
- želé bonbóny,
- sladké krekry,
- marzipán,
- koule na několiko způsobu,
- pralinky,
- flapjack,
- čokoláda,
- karamelky,
- sušenky,
- crumble,
- crinkles,
- roláda,
- sušené ovocné kůže,
- puding,
- čokoládová pěna,
- raw dort,
- dort,
- Míša řezy,
- zmrzlina,
- amazake,
- raw sušenky,
- brownies,
- bounty,
- snickers,
- šneci,
- vaflové řezy,
- kvašené limonády,
- chalwa,
- marshmallow,
- nutella,
- pendrek a další..
KDO TĚ KURZEM PROVEDE
Vařím, peču a tvořím dezerty s ohledem na jednoduchou přípravu a přitom chuťově výživnou dobrotu. Ráda experimentuju a tvořím nové recepty. Směřuji k používání hlavně lokálních a bio potravin bez obalu.
REFERENCE
"Dezerty od Jitky jsou vždy velkým dobrodružstvím, člověk může mít svůj tip na chuť či ingredienci, ale nakonec přijde kolikrát něco naprosto nečekaného - jako třeba jehnědy. Mění se barvy, chutě, ingredience i tvary, ale pocit lahody, blaženosti a sytosti je vždy stejný - spokojenost a radost ze sdílení je veliká."
"Včera Jitka dělala workshop raw dortů pro naše dobrovolníky. Večer jeden dostala k narozkám Markét a jeden Maruška ♥️ POINTA - JÁ NEMÁM MOC RÁDA RAW DORTY, ALE TYHLE BYLY TAK MŇAAAAM! A jak znám Jitku, i super jednoduché. Její kurz doporučuji celým svým střevem! "🙂 😛
Pro koho je kurz..
- pokud se chceš uplatnit v cukrárně s michellinským oceněním, pak tě tento kurz pravděpodobně neuspokojí.
- jestliže jsi však z jakéhokoliv důvodu přesedlal/a na bezlepkovou a veganskou stravu a stále toužíš po dobrých dezertech, pak je tento kurz určený přímo pro tebe.
- máš každý rok bohatou úrodu bylin a ovoce ze zahrady a už tě nenapadá, co z toho udělat kromě koláčů.
- dal/a ses na Raw vitariánskou stravu a chceš si vyrobit sladkost doma.
Neváhej a přidej se..
Cena kurzu je 5200 Kč
Pokud Ti chybí nějaká informace ke kurzu, napiš mi. Děkuju