• On-line kurz •

• Vaření chutně • udržitelně • jednoduše •

… nakrm sebe i svou rodinu zdravě a chutně i bez masa.

Chceš jíst zdravěji a s méně masem, ale nevíš, jak na to, aby ti to chutnalo?

•• Chceš jíst ekologicky? To znamená, že nezatěžuješ planetu více, než bys měl/a.

••• Chceš možná i zhubnout?

•••• Už jíš zdravě, ale chceš si rozšířit možnosti Tvého jídelníčku?

••••• Nechceš, aby kvůli Tvému jídlu umírala nebo trpěla zvířata?

„Nic nebude lidskému zdraví prospěšnější a nic nezvýší šance na zachování života na Zemi více než přechod na vegetariánskou stravu.“

Albert Einstein

Pokud chceš aspoň jednu věc z vyjmenovaných, jsi tu správně. 

Co ti mohu nabídnout?

• Nemusíš zdlouhavě studovat internet a knížky, provedu tě a urazíš kus cesty a ušetříš tak hromadu času nad studiem.

•• Nebudeš dumat, co zase máš vařit, protože nemáš nápady.

••• Bude ti chutnat i zdravé jídlo.

•••• Porozumíš sezónní cykličnosti ve stravování.

••••• Staneš se mástrem na transformaci jídla.

•••••• Dokážeš si upravit svůj jídelníček v závislosti na svém životní období.

••••••• Můžeš si dobře jíst i na cestách nebo s jednou plotýnkou.

A kdo jsem, že chci učit o vege vaření ?

:::: Jsem Jitka Havlíková, průvodkyně návratu ke kořenům v dnešní době.

Moje maminka je vyučená kuchařka, která celý život vařila, zúčastnila se různých mezinárodních soutěží a řekla bych, že s námi sdílela své nadšení z vaření.

V 18 letech jsem se stala vegetariánkou. Z důvodu respektu ke zvířatům. 

Stalo se, že jsem zhubla krásných 5 kilo a byl jsem spokojenější. 

Také jsem se zbavila na dobro ekzémů, na které jsem trpěla od dětství.

A protože jsem si prožila zkušenost na sobě, že když změním svůj jídelníček, změním tím i své zdraví a celkové naladění, začala jsem studovat různé stravovací směry, abych to trochu pochopila, o čem že to je.

Jaké směry? Makrobiotika, ájurvéda, veganství, vitariánství, prána a s tím souvisí i půsty.

Někdy si tyto směry protiřečí, ale v pár věcech se shodnou všechny a to ti chci předat na kurzu.

Také jsem před 7 lety začala vařit pro skupiny na seminářích

Lidé opakovaně chodí s tím, že jim chutnalo a ptali se na recepty, tak jsem začala psát blog s oblíbenými recepty, jednou ho předělám na kuchařku..

A co je to za cestu a kurz?

V kurzu nás čeká 5 týdnů, přičemž každý týden se ti ve členské sekci na webu otevřou videa s teorií a praxí. K tomu ti emailem bude obden chodit recept na jídlo, které doporučuju si rovnou uvařit.

1. Týden - Vyvážený jídelníček. Principy zdravé stravy. Náhražky masa a jak s nimi pracovat. Ekologické jídlo.

2. Týden - O prvosurovinách, co to je a jak s tím pracovat. Tipy na dobré omáčky a dochucovadla. Dobré zdroje = dobré jídlo - vysvětlíme proč a jak na to.

3. Týden - Proč a jak je dobré se starat o svůj střevní mikrobiom. O fermentaci. Přerušovaný půst a jeho výhody.

4. Týden - O tom, jak je dobré mít plán. O salátech. O pestech. O kompostu.

5. Týden - Sezónní stravování. O polévkách. O přílohách. Tipy na upcyklaci.

K tomu jsem k dispozici na FB skupině uzavřené, určené k tomuto kurzu.

Kurz je otevřený po dobu 2 let. Recepty v mailu máš navždy.

Čím ti bude kurz prospěšný:

 - Získáš jednoduché návody, jak ihned vytvořit svůj jídelníček zdravější a nemusíš se kvůli tomu zbavovat oblíbených jídel.

 -- Poznáš náhražky masa a dochucovadla, díky nimž bude chutnat i tvé masožravé rodině.

 --- Dozvíš se, jak nakládat s potravinami, aby nepřišlo nic nazmar.

 ---- Porozumíš principům zdravé stravy, skladbě jídelníčku a proč nefunguje jíst jedno vyvážené jídlo pořád.

 ----- Dostaneš jasné recepty.

 ------ Je to rychlý, ale zdravý, což většina stánku s fastfoodem nemá.

Bonusy:

Minikurz zdravých dezertů

Recepty a výroba

- Koláč
 -- Raw dort
 --- Puding
 ---- Flapjack
 ----- Crumble

Bez cukru, bez lepku, bez laktózy. 

V hodnotě 600 Kč , pro tento kurz zdarma.

A jaká je cena?

Cena tohoto kurzu je 3600 Kč

Pokud Ti chybí nějaká informace ke kurzu, napiš mi. Děkuju