
Online kurz ° Sladkosti - vegan a bez lepku °
Nemůžeš lepek, laktózu nebo cukr?
A myslíš si, že se tak musíš vzdát chutě na sladké?
Nemusíš.
- Budeš na sebe hrdá/ý, protože zvládneš vymýšlet své vlastní recepty na neuvěřitelně dobré a živinami nabité sladkosti.
- Překvapíš své okolí novými chutěmi, barvami a pestrostí dezertů.
- Zároveň nebudeš zrácet svůj drahocený čas, protože příprava takových dezertů je rychlá.
Co ti kurz přináší?
Rostlinné a vegan
Nemůžeš mléko a vajíčka. V pohodě, sladkosti z rostlinné kuchyně jsou pořád chutné.
Vše na jednom místě
Nemusíš si složitě hledat vyzkoušené a ověřené recepty, všude po internetu.
Jednoduchost
Recepty jsou jednoduché a tak ti příprava zabere minimálně času.
Pokud tě kurz zaujal, jeho cena je 3800 Kč
a ty ho teď můžeš mít se sladkou slevou za 2900 Kč.
Nebo za 3200 Kč, při čtyřech splátkách za 800 Kč.
Tyhle koláče jsou skoro bez práce.
Výhody dezertů bez lepku, přidaného cukru a laktózy:
- Umožňuje nabídnout rodině zdravější alternativu klasických sladkostí.
- Poskytuje kontrolu nad použitými ingrediencemi, což je důležité pro snahu o vyváženou stravu.
- Podporuje zdravý životní styl, jelikož veganské dezerty jsou často zdravější volbou.
- Rozšiřuje stravovací repertoár a umožňuje objevování nových chutí.
- Pomáhá snižovat ekologický dopad stravovacích návyků díky nižší uhlíkové stopě veganských dezertů.

Přechod na veganské dezerty přináší:
- Řešení pro různé dietní potřeby (bez lepku, laktózy, veganské).
- Alternativy k drahým bezlepkovým moukám s přidanými škroby.
- Oživení jídelníčku novými chutěmi a texturami.
- Objevování lokálního ovoce, jako jsou aronie, kdoulovec, jedlý šípek, moruše.
- Možnost rychle připravit lahodné dezerty bez ztráty kvality a chuti.
Dezerty, které kurz obsahuje:
- Koláče
- muffiny
- želé bonbóny
- sladké krekry
- marzipán
- koule na několiko způsobu
- pralinky
- flapjack
- crumble
- crinkles
- roláda
- sušené ovocné kůže
- raw dort
- dort
- Míša řezy
- zmrzlina
- amazake
- sušenky
- raw sušenky
- brownies
- bounty
- snickers
- šneci
- vaflové řezy
- puding
- čokoládová pěna
- kvašené limonády
- halva
- marshmallow
- nutella
- pendrek
- karamelky
- čokoláda
- a další
Důležité je dodat, že povaha kurzu není o tom, že dostaneš bambilión receptů a tím to hasne. Mám ráda, když tomu porozumíš i teoreticky natolik, že si pak dokážeš vytvářet vlastní kombinace a recepty. Také vyjmenuju většinou dalších několik obměn, tedy jeden recept vydá za další 3 recepty.
KDO TĚ KURZEM PROVEDE
Vařím, peču a tvořím dezerty s ohledem na jednoduchou přípravu a přitom chuťově výživnou dobrotu. Ráda experimentuju a tvořím nové recepty. Směřuji k používání hlavně lokálních a bio potravin bez obalu.
REFERENCE
"Dezerty od Jitky jsou vždy velkým dobrodružstvím, člověk může mít svůj tip na chuť či ingredienci, ale nakonec přijde kolikrát něco naprosto nečekaného - jako třeba jehnědy. Mění se barvy, chutě, ingredience i tvary, ale pocit lahody, blaženosti a sytosti je vždy stejný - spokojenost a radost ze sdílení je veliká."
"Včera Jitka dělala workshop raw dortů pro naše dobrovolníky. Večer jeden dostala k narozkám Markét a jeden Maruška ♥️ POINTA - JÁ NEMÁM MOC RÁDA RAW DORTY, ALE TYHLE BYLY TAK MŇAAAAM! A jak znám Jitku, i super jednoduché. Její kurz doporučuji celým svým střevem! "🙂 😛
- Mám tu pro tebe přes 40 video receptů na sladké dezerty, bez cukru, pečené, ale bez lepku, bez laktózy, veganské a nějaké i v raw kvalitě.
- Zaměřuji se v něm na rozmanitost použitých surovin.
- Nakoukneme i do jiných zemí a jejich tradičních pochutin.
- Postup je vždy natočený i popsaný, tedy se neztratíš.
- K tomu je sepsaný i seznam surovin.
- A pokud by se přeci jen objevily otázky, můžeš se ptát ve speciální FB skupině, určené pro tento kurz.
- Veškerý obsah je hned dostupný a máš ho na dobu neomezenou, tedy si ho můžeš v klidu procházet.
- Nepotřebuješ k tomu žádně speciální cukrářské potřeby, většinou ti stačí stěrka, mixér, forma na dort, pekáč a trouba.
Pro koho kurz je:
- pokud se chceš uplatnit v cukrárně s michellinským oceněním, pak tě tento kurz pravděpodobně neuspokojí.
- jestliže jsi však z jakéhokoliv důvodu přesedlal/a na bezlepkovou a veganskou stravu a stále toužíš po dobrých dezertech, pak je tento kurz určený přímo pro tebe.
- máš každý rok bohatou úrodu bylin a ovoce ze zahrady a už tě nenapadá, co z toho udělat kromě koláčů.
- dal/a ses na Raw vitariánskou stravu a chceš si vyrobit sladkost doma.
Neváhej a přidej se..
Cena kurzu je 3800 Kč
a ty ho teď můžeš mít ve sladké slevě za 2900 Kč.
Nebo za 3200 Kč, při čtyřech splátkách za 800 Kč.
Pokud tě zajímá něco, co tu nepíšu, napiš mi. Děkuju