Online kurz ° Sladkosti - vegan a bez lepku ° 

Nemůžeš lepek, laktózu nebo cukr?

A myslíš si, že se tak musíš vzdát chutě na sladké?

Nemusíš.

  • Budeš na sebe hrdá/ý, protože zvládneš vymýšlet své vlastní recepty na neuvěřitelně dobré a živinami nabité sladkosti.
  • Překvapíš své okolí novými chutěmi, barvami a pestrostí dezertů.
  • Zároveň nebudeš zrácet svůj drahocený čas, protože příprava takových dezertů je rychlá.

Co ti kurz přináší?

Rostlinné a vegan

Nemůžeš mléko a vajíčka. V pohodě, sladkosti z rostlinné kuchyně jsou pořád chutné.

Vše na jednom místě

Nemusíš si složitě hledat vyzkoušené a ověřené recepty, všude po internetu.

Jednoduchost

Recepty jsou jednoduché a tak ti příprava zabere minimálně času.

Pokud tě kurz zaujal, jeho cena je 5200 Kč

Tyhle koláče jsou skoro bez práce.

Výhody dezertů bez lepku, přidaného cukru a laktózy:

  • Umožňuje nabídnout rodině zdravější alternativu klasických sladkostí.
  • Poskytuje kontrolu nad použitými ingrediencemi, což je důležité pro snahu o vyváženou stravu.
  • Podporuje zdravý životní styl, jelikož veganské dezerty jsou často zdravější volbou.
  • Rozšiřuje stravovací repertoár a umožňuje objevování nových chutí.
  • Pomáhá snižovat ekologický dopad stravovacích návyků díky nižší uhlíkové stopě veganských dezertů.

Přechod na veganské dezerty přináší:

  • Řešení pro různé dietní potřeby (bez lepku, laktózy, veganské).
  • Alternativy k drahým bezlepkovým moukám s přidanými škroby.
  • Oživení jídelníčku novými chutěmi a texturami.
  • Objevování lokálního ovoce, jako jsou aronie, kdoulovec, jedlý šípek, moruše.
  • Možnost rychle připravit lahodné dezerty bez ztráty kvality a chuti.

Dezerty, které kurz obsahuje:

Důležité je dodat, že povaha kurzu není o tom, že dostaneš bambilión receptů a tím to hasne. Mám ráda, když tomu porozumíš i teoreticky natolik, že si pak dokážeš vytvářet vlastní kombinace a recepty. Také vyjmenuju většinou dalších několik obměn, tedy jeden recept vydá za dalších 5 receptů.

  • Koláče,
  • muffiny,
  • želé bonbóny,
  • sladké krekry,
  • marzipán,
  • koule na několiko způsobu,
  • pralinky,
  • flapjack,
  • čokoláda,
  • karamelky,
  • sušenky,
  • crumble,
  • crinkles,
  • roláda,
  • sušené ovocné kůže,
  • puding,
  • čokoládová pěna,
  • raw dort,
  • dort,
  • Míša řezy,
  • zmrzlina,
  • amazake,
  • raw sušenky,
  • brownies,
  • bounty,
  • snickers,
  • šneci,
  • vaflové řezy,
  • kvašené limonády,
  • chalwa,
  • marshmallow,
  • nutella,
  • pendrek a další..

KDO TĚ KURZEM PROVEDE

Vařím, peču a tvořím dezerty s ohledem na jednoduchou přípravu a přitom chuťově výživnou dobrotu. Ráda experimentuju a tvořím nové recepty. Směřuji k používání hlavně lokálních a bio potravin bez obalu.
Jitka HavlíkováPrůvodkyně po stopách udržitelnosti a jednoduchosti

REFERENCE

"Dezerty od Jitky jsou vždy velkým dobrodružstvím, člověk může mít svůj tip na chuť či ingredienci, ale nakonec přijde kolikrát něco naprosto nečekaného - jako třeba jehnědy. Mění se barvy, chutě, ingredience i tvary, ale pocit lahody, blaženosti a sytosti je vždy stejný - spokojenost a radost ze sdílení je veliká."
Eliška Doležalová
"Včera Jitka dělala workshop raw dortů pro naše dobrovolníky. Večer jeden dostala k narozkám Markét a jeden Maruška ♥️ POINTA - JÁ NEMÁM MOC RÁDA RAW DORTY, ALE TYHLE BYLY TAK MŇAAAAM! A jak znám Jitku, i super jednoduché. Její kurz doporučuji celým svým střevem! "🙂 😛
Míša Čopfová

Pro koho je kurz..

  • pokud se chceš uplatnit v cukrárně s michellinským oceněním, pak tě tento kurz pravděpodobně neuspokojí.
  • jestliže jsi však z jakéhokoliv důvodu přesedlal/a na bezlepkovou a veganskou stravu a stále toužíš po dobrých dezertech, pak je tento kurz určený přímo pro tebe.
  • máš každý rok bohatou úrodu bylin a ovoce ze zahrady a už tě nenapadá, co z toho udělat kromě koláčů.
  • dal/a ses na Raw vitariánskou stravu a chceš si vyrobit sladkost doma.

Neváhej a přidej se..

Cena kurzu je 5200 Kč

Pokud Ti chybí nějaká informace ke kurzu, napiš mi. Děkuju