Online kurz ° Sladkosti - vegan a bez lepku ° 

Nemůžeš lepek, laktózu nebo cukr?

A myslíš si, že se tak musíš vzdát chutě na sladké? 

Nemusíš.

  • Budeš na sebe hrdá/ý, protože zvládneš vymýšlet své vlastní recepty na neuvěřitelně dobré a živinami nabité sladkosti.
  • Překvapíš své okolí novými chutěmi, barvami a pestrostí dezertů.
  • Zároveň nebudeš zrácet svůj drahocený čas, protože příprava takových dezertů je rychlá.

Co ti kurz přináší?

Rostlinné a vegan

Nemůžeš mléko a vajíčka. V pohodě, sladkosti z rostlinné kuchyně jsou pořád chutné.

Vše na jednom místě

Nemusíš si složitě hledat vyzkoušené a ověřené recepty, všude po internetu.

Jednoduchost

Recepty jsou jednoduché a tak ti příprava zabere minimálně času.

Pokud tě kurz zaujal, jeho cena je 5200

a ty ho teď můžeš mít v předprodejní ceně za 1200 Kč.

Tyhle koláče jsou skoro bez práce.

Výhody dezertů bez lepku, přidaného cukru a laktózy:

  • Umožňuje nabídnout rodině zdravější alternativu klasických sladkostí.
  • Poskytuje kontrolu nad použitými ingrediencemi, což je důležité pro snahu o vyváženou stravu.
  • Podporuje zdravý životní styl, jelikož veganské dezerty jsou často zdravější volbou.
  • Rozšiřuje stravovací repertoár a umožňuje objevování nových chutí.
  • Pomáhá snižovat ekologický dopad stravovacích návyků díky nižší uhlíkové stopě veganských dezertů.

Přechod na veganské dezerty přináší:

  • Řešení pro různé dietní potřeby (bez lepku, laktózy, veganské).
  • Alternativy k drahým bezlepkovým moukám s přidanými škroby.
  • Oživení jídelníčku novými chutěmi a texturami.
  • Objevování lokálního ovoce, jako jsou aronie, kdoulovec, jedlý šípek, moruše.
  • Možnost rychle připravit lahodné dezerty bez ztráty kvality a chuti.

Dezerty, které kurz obsahuje:

  • Koláče
  • muffiny
  • želé bonbóny
  • sladké krekry
  • marzipán
  • koule na několiko způsobu
  • pralinky
  • flapjack
  • crumble
  • crinkles
  • roláda
  • sušené ovocné kůže
  • raw dort
  • dort
  • Míša řezy
  • zmrzlina
  • amazake
  • sušenky
  • raw sušenky
  • brownies
  • bounty
  • snickers
  • šneci
  • vaflové řezy
  • puding
  • čokoládová pěna
  • kvašené limonády
  • halva
  • marshmallow
  • nutella
  • pendrek
  • karamelky
  • čokoláda
  • a další

Důležité je dodat, že povaha kurzu není o tom, že dostaneš bambilión receptů a tím to hasne. Mám ráda, když tomu porozumíš i teoreticky natolik, že si pak dokážeš vytvářet vlastní kombinace a recepty. Také vyjmenuju většinou dalších několik obměn, tedy jeden recept vydá za další 3 recepty.

KDO TĚ KURZEM PROVEDE

Vařím, peču a tvořím dezerty s ohledem na jednoduchou přípravu a přitom chuťově výživnou dobrotu. Ráda experimentuju a tvořím nové recepty. Směřuji k používání hlavně lokálních a bio potravin bez obalu.
Jitka HavlíkováPrůvodkyně po stopách udržitelnosti a jednoduchosti

REFERENCE

"Dezerty od Jitky jsou vždy velkým dobrodružstvím, člověk může mít svůj tip na chuť či ingredienci, ale nakonec přijde kolikrát něco naprosto nečekaného - jako třeba jehnědy. Mění se barvy, chutě, ingredience i tvary, ale pocit lahody, blaženosti a sytosti je vždy stejný - spokojenost a radost ze sdílení je veliká."
Eliška Doležalová
"Včera Jitka dělala workshop raw dortů pro naše dobrovolníky. Večer jeden dostala k narozkám Markét a jeden Maruška ♥️ POINTA - JÁ NEMÁM MOC RÁDA RAW DORTY, ALE TYHLE BYLY TAK MŇAAAAM! A jak znám Jitku, i super jednoduché. Její kurz doporučuji celým svým střevem! "🙂 😛
Míša Čopfová
  • Mám tu pro tebe přes 40 video receptů na sladké dezerty, bez cukru, pečené, ale bez lepku, bez laktózy, veganské a nějaké i v raw kvalitě.
  • Zaměřuji se v něm na rozmanitost použitých surovin.
  • Nakoukneme i do jiných zemí a jejich tradičních pochutin.  
  • Postup je vždy natočený i popsaný, tedy se neztratíš.
  • K tomu je sepsaný i seznam surovin.
  • A pokud by se přeci jen objevily otázky, můžeš se ptát ve speciální FB skupině, určené pro tento kurz.
  • Veškerý obsah je hned dostupný a máš ho na dva roky, tedy si ho můžeš v klidu procházet.
  • Nepotřebuješ k tomu žádně speciální cukrářské potřeby, většinou ti stačí stěrka, mixér, forma na dort, pekáč a trouba.

Pro koho kurz je:

  • pokud se chceš uplatnit v cukrárně s michellinským oceněním, pak tě tento kurz pravděpodobně neuspokojí.
  • jestliže jsi však z jakéhokoliv důvodu přesedlal/a na bezlepkovou a veganskou stravu a stále toužíš po dobrých dezertech, pak je tento kurz určený přímo pro tebe.
  • máš každý rok bohatou úrodu bylin a ovoce ze zahrady a už tě nenapadá, co z toho udělat kromě koláčů.
  • dal/a ses na Raw vitariánskou stravu a chceš si vyrobit sladkost doma.

Neváhej a přidej se..

Cena kurzu je 5200
a ty ho teď můžeš mít v předprodejní slevě za 1200 Kč.